BIGGY.NO-IP.BIZ
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

BIGGY.NO-IP.BIZ

Bine Ati Venit pe BIGGY.NO-IP.BIZ

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ban fara motiv

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
alex_hhh

Data de înscriere : 01/07/2008

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: ban fara motiv   ban fara motiv I_icon_minitimeMar Iul 01, 2008 7:30 pm

sal biggy:
imi luai astazi 1iulie 2008 ban pe la 15 si ceva fara sa-mi zica nimeni nimik pur si simplu imi aparu added to ban list.Si cer unban.
Sus In jos
alex_hhh

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: uitai ceva   ban fara motiv I_icon_minitimeMar Iul 01, 2008 9:30 pm

era ora 13-14 nu 15 si numele e alex_hhh si dak ai nevoie de ip:82.78.218.101:27015 si admini online erau {[Lc_stylz_pustiu]} si tany nu stiu cine imi dadu ban!!!
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: Re: ban fara motiv   ban fara motiv I_icon_minitimeMier Iul 02, 2008 7:35 am

l-am scos.sper ca nu aveai cod.daca da...urmatoarea data ti se va face si poze,si at te org sa postezi pozele aici daca apar probleme.R3
Sus In jos
https://biggy.forumgratuit.ro
alex_hhh

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: mersi biggy   ban fara motiv I_icon_minitimeMier Iul 02, 2008 9:58 am

n-am jucat niciodata cu cod pe srv. tau si n-o sa joc.
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: Re: ban fara motiv   ban fara motiv I_icon_minitimeMier Iul 02, 2008 12:04 pm

Altu care recunoaste ca a jucat codat pe alte serv. Man ..dci....ca s fioe clar. Daca esti prins cu cod la noi pe server iti stricam cs-ul si tot ce mai putem. Acest loc nu este pt codati...daca vreti dau deumu la inca un server care s fie special pt codati.

Ramane de vazut daca ai avut cod sau nu....salutare
Sus In jos
https://biggy.forumgratuit.ro
alex_hhh

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: pai...biggy   ban fara motiv I_icon_minitimeJoi Iul 03, 2008 10:22 am

pai biggy stiu ca am scris ca nu am jucat cu coade pe srv. tau da e singuru srv. pe care am jucat in ultimu timp si m-oi crede nu m-oi crede eu n-am nici-un cod pe calc. si nu am recunoscut ca am jucat cu coade pe alte srv. asta a-i inteles tu da n-am nici-un cod. Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

ban fara motiv Empty
MesajSubiect: Re: ban fara motiv   ban fara motiv I_icon_minitime

Sus In jos

ban fara motiv
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BIGGY.NO-IP.BIZ :: Forum :: Ban-Unban-
Mergi direct la: