BIGGY.NO-IP.BIZ
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

BIGGY.NO-IP.BIZ

Bine Ati Venit pe BIGGY.NO-IP.BIZ

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Biggy da-mi pls si mie admin;)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
SliM

Data de înscriere : 21/06/2008

Biggy da-mi pls si mie admin;) Empty
MesajSubiect: Biggy da-mi pls si mie admin;)   Biggy da-mi pls si mie admin;) I_icon_minitimeSam Iun 21, 2008 1:52 pm

Dupa cum sti joc de ceva vreme pe serv. tau si sunt in top de un timp Very Happy

Joc cateva ore pe zi si sunt respectat pe serv . (multa lume crede k am deja admin Smile) )

Ai zis k mi dai admin si astept sa te ti de cuvant Wink)

Promit k nu vei fi dezamagit Wink Am mai avut admin si pe alte servere Very Happy Very Happy
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Biggy da-mi pls si mie admin;)   Biggy da-mi pls si mie admin;) I_icon_minitimeSam Iun 21, 2008 5:28 pm

Ce cunostinte de amx ai?
Sus In jos
https://biggy.forumgratuit.ro
SliM

Data de înscriere : 21/06/2008

MesajSubiect: pt admin   Biggy da-mi pls si mie admin;) I_icon_minitimeSam Iun 21, 2008 6:20 pm

am avut anu trecut admin pe amx mode, deci stiu majoritatea comenzilor din consola,poze n am facut da o sa invat;)

tot anu trecut am mai avut admin pe un serv da nu era amx mode, nush exact ce mode era da m am descurcat Very Happy

mai trebuie sa mi amintesc cateva comenzi, da n-o sa fie o problema , le gasesc si pe net Wink)
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Biggy da-mi pls si mie admin;)   Biggy da-mi pls si mie admin;) I_icon_minitimeSam Iun 21, 2008 11:17 pm

Invata comenzile pe amxmodx si mai vb
Sus In jos
https://biggy.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Biggy da-mi pls si mie admin;)   Biggy da-mi pls si mie admin;) I_icon_minitime

Sus In jos

Biggy da-mi pls si mie admin;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vreau Shi Eo Admin BiggY
» Cerere Admin :D
» IMP!!! Cel mai idiot de cand joc cs
» ban fara motiv
» biggy dai ban pe ip-ul asta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum